Bliža se festival F52

FOTO: F52 - Glasbeni festival Litija (FB profil)

Festival F52 že peto leto na legendarnem Dvorcu Ponoviče! 31. avgust in 1. september sta datuma, ki si jih je vredno zapisati v vaše pametne koledarčke. Na letošnjem odru se bodo zvrstila nekatera velika imena slovenske popularne glasbe. V goste prihajajo MI2, Leteči Potepuhi, Los Ventilos, Vesna Zornik in Brest, Cosmo Daivat, Chainbrake in številni drugi.

Pestro festivalsko dogajanje

V tokratno ‘all-inclusive’ ponudbo smo vključili camping prostore, urejeno parkiranje, izvrstno ponudbo hrane in pijače ter raznolik dnevni program, ki vas ne bo pustil ravnodušne. Tu so se znašle aktivnosti, ki so pisane na kožo festivalskemu dogajanju, kot so prvenstvo v beer-pongu, vodne aktivnosti, photo booth, slackline, poslikave obraza ter lov za zakladom po legendarni poti duhov Dvorca Ponoviče. Legenda namreč pravi, da dvorec znotraj svojih zidov skriva tisočere skrivnosti.
Skrivnosti, ki pretresajo, burijo duhove in celo strašijo!!

V soboto, 1.9. pa vas bodo zabavali Leteči potepuhi.
V soboto, 1.9. pa vas bodo zabavali Leteči potepuhi.

Navsezadnje pa bodo večeri tisti razlog, zaradi katerega boste na festivalu neizmerno uživali. Močno ozvočenje in čarobni svetlobni efekti bodo poskrbeli za izjemno festivalsko zgodbo, kakršne Litija in okolica ni videla že nekaj desetletij vse od Zgaga Rock Festivala. Vzemite si čas konec avgusta in obiščite izjemen festival na Dvorcu Ponoviče. Preživeli boste spomina vreden vikend in sklenili številna prijateljstva. Morda tudi z onostranstva.
Karte so že v prodaji na prodajnih mestih Eventima (www.eventim.si, Pošta, Petrol itd.) in prodajnih mestih MGDL (Kliše in TIC Litija).