Bliža se 11. Ritem mladosti!

Tokrat bodo sodelovali DAN D in Mi2 (FOTO: Marko Delbello Ocepek)
Tokrat bodo sodelovali DAN D in Mi2 (FOTO: Marko Delbello Ocepek)

Po nepozabnem rock spektaklu s superskupino Siddharta x Big Foot Mama se letos tradicionalni dogodek za mlade, ki ga organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, vrača na mesto zločina s še bogatejšo zgodbo.

8. decembra se bo v Stožicah spet norelo.
8. decembra se bo v Stožicah spet norelo.

11. RITEM MLADOSTI bo 8. decembra v Dvorani Stožice na podoben način kot lani združil superbend DAN D x MI2, ki bo kot goste presenečenja vpoklical še nekaj glasbenih in pevskih legend.

Za podporo prihaja v Ljubljano tudi srbski S.A.R.S., z uspešnicami Lutko, Buđav lebac in Perspektiva, sploh prvič pa bo v Sloveniji nastopil berlinski hitmejker ALLE FARBEN, avtor radijskih in klubskih petard, kot so Little Hollywood, Please Tell Rosie, Supergirl, Bad Ideas in She Moves.

Za piko na i bosta zraven še NIPKE & TRKAJ, tudi s prvim hitom letošnje jeseni, Sam gremo!

NAGRADNA IGRA

(Odgovori na vprašanje in zadeni 2 vstopnici za 11. Ritem mladosti, ki bo 8.12.2017 v Dvorani Stožice)

Kateri dve skupini sta lani združili moči na Ritmu mladosti?

Niet & PankrtiSiddharta & Big foot mamaDan D & MI2

Vnesite vaš elektronski naslov in sodelujte:

Nagradna igra traja do 1.12.2017, nagrajenec bo obveščen na elektronski naslov.

VEČ NAGRADNIH IGER

 

Mi2 in DAN D o sodelovanju

Mi2: ‘Z Dan D smo nastali in se uveljavili v istih letih, smo pa tudi prijatelji. Letošnji Ritem bo nadaljevanje lanskega, a gotovo lahko dva prijateljska benda, ki nastopita na velikem odru polnih Stožic, pripravita tudi kaj, kar bo nadgradilo nastop Siddharte x BFM.’

Dan D pa dodajajo: ‘Predlog za skupni nastop je bil zelo posrečen, saj se že dolgo poznamo in smo si v marsičem blizu. BFM in Siddharta sta veliki skupini. Mi iz malih krajev smo skromnejši, včasih pa zato tudi bolj iznajdljivi. Zato bomo vpoklicali še nekaj gostov, da nas malo iztirijo in prisilijo, da še bolj napnemo mišice.’

(FOTO: Marko Delbello Ocepek)
Pevec zasedbe DAN D se že veseli koncerta. (FOTO: Marko Delbello Ocepek)

‘Ritem je po desetletju gostovanja v BTC Cityju, ki nas spremlja tudi v Stožicah, že lani nakazal smer, v katero se želi razvijati. Enkratna fuzija dveh priljubljenih bendov je bila največja domača glasbena zgodba leta 2016, ki jo boste laho (po)doživeli tudi v dokumentarcu na TVS.,’ spomni direktor agencije CMT, Andrej Kačič.

Ob številnih domačih glasbenikih je Ritem mladosti že gostil svetovne zvezdnike, kot pevec pevec John Martin, DJ Antoine, September, Agnes, RIO, Peter Bič Project, Steve Edwards, Filatov & Karas, The Shapeshifters, High on Heels in mnogi drugi.

Vstopnice lahko kupite TUKAJ.