Big Foot Mama snema 8. studijski album

Big Foot Mama.

Skupina Big Foot Mama se po petih letih od zadnjega studijskega albuma Izhod podaja na snemanje novega, že osmega po vrsti.

Fantje se vračajo na kraj zločina – v Berlin, v isti studio Wong, kjer bodo pod taktirko producenta Žareta Paka ovekovečili sveženj novega materiala, ki je nastajal pretekla leta.

Snemanje bo potekalo sredi oktobra, Bigfooti pa izid albuma napovedujejo v začetku leta 2018. Skupino, ki jo sestavljajo Grega Skočir (vokal), Daniel Gregorič (kitara), Zoran Čalić (kitara), Alen Steržaj (bas) in Jože Habula (bobni), so v zadnjih petih zaznamovali veliki uspehi, kot je razprodana Arena Stožice leta 2015 ob 25. letnici delovanja, razprodan skupni koncert s Siddharto v isti dvorani leto kasneje, uspešnice, kot so ‘Slab spomin’, ‘Užitek na replay’ in ‘Kratek stik’, celovečerni dokumentarni film »Tist dan v tednu«, in številni koncerti po vsej Sloveniji.

Album bo izšel pri založbi Nika Records in bo na voljo v njihovi spletni trgovini, na njenih prodajnih mestih ter na vseh večjih streaming platformah.