Bi imeli Cobainovo figurico?

(FOTO: Daily Mirror)
Kurt Cobain (FOTO: Daily Mirror)

V podjetju Funko, ki izdeluje male figurice, so se odločili, da bodo v svojo slavno serijo Pop! Rocks dodali še figurice pokojnega Kurta Cobaina, Eltona Johna in Jerryja Garcia.

O seriji figuric Pop! Rocks

Nove figurice frontmana Nirvane, sira Eltona Johna in Grateful Dead legende bodo izdane v treh različicah, uradno pa bodo izšle januarja prihodnje leto.

Na prvi figurici bo z akustično kitaro iz legendarnega Nirvaninega MTV Unplugged koncerta, na drugi figurici bo oblečen v usnjeno jakno, ki jo je nosil na turneji ‘Nevermind’, na tretji figurici pa bo imel na sebi oblačila iz videa ‘Smells Like Teen Spirit’.

Prihajajo nove figurice …

Pop! Funko ima v svoji seriji Pop! Rocks že številne figurice slavnih rockerjev. Med drugim tudi Guns N’ Roses, Metallico, Babymetal, Lemmyja (Motorhead), Amy Winehouse, Justina Bibierja in Jimija Hendrixa.

TUKAJ si lahko ogledate in naročite vse figurice pop/rock zvezdnikov.

Medtem pa Cobainova družina bije pravno bitko

Medtem pa je v javnost prišlo, da Cobainova vdova Coirtney Love in hči Frances Bean bijeta pravno bitko, da fotografije s ‘kraja zločina’ Cobaina ne bi bile javno objavljene.

(FOTO: Alternative Nation)
Je bil Kurt vendarle umorjen? (FOTO: Alternative Nation)

Novinar in teoretik zarot Richard Lee je zadnjih 23 let posvetil temu, da bi dokazal, da je bil Cobain v resnici umorjen in skuša pridobiti policijsko poročilo, v katerem so tudi fotografije Cobainovega trupla, ko je ležal na tleh v svojem stanovanju, po tem, ko je bil ustreljen v glavo.

Cobainova družina namreč trdi, da bi objava spornih fotografij samo še poslabšala posttravmatski stres, za katerim Kurtova hči, Frances Bean Cobain trpi že vse od otroštva.

Objava fotografij pa naj bi tudi fizično ogrožala njo in njeno mater, saj bi z objavo fotografij predramili številne zasledovalce, bojita pa se tudi groženj najbolj gorečih Cobainovih oboževalcev.