Bečo & Company ponosni na skladbo ‘Nju sam voleo’

Bečo & Company (Foto Rok Maver)

Bečo & Company so pripravili nekaj novega! Predstavljajo pesem ‘Nju sam voleo’!

Bečo & Company  je 5- članska zasedba ki prihaja iz Kranja in širše okolice. So pravi srčni band, so odlični glasbeniki, prijatelji med seboj, ki oddajajo prav posebno energijo. In ta posebnost je njihova srčnost, na vseh področjih kar jih band potrebuje. Iskreni so do ustvarjanja glasbe, do druženja, do prijateljev, … v  glavnem energija, ki plava med njimi je nekaj posebnega, že sama bližina njihove prisotnosti daje občutek nekaj svežega. Band B&C je nekaj novega in posebnega na naši slovenski sceni. Že njihova prisotnost oddaja nekaj, kar v teh časih zelo redko vidimo.

Fantje v tej zasedbi delujejo že 4 leta. V prvih letih so preigravali coverje in nastopali po raznih odrih po Sloveniji, zadnje leto pa intenzivno pripravljajo svoj prvi studijski album pod imenom »Buđenje« B&C bo v svet poslal močno sporočilo. Njihovo sporočilo je tisto, kar imamo že v sebi in si težko kdaj priznamo, si ne upamo samega sebe postaviti v ospredje in v bistvu je vse lahko zelo preprosto, lahkotno, če se poslušaš, ta svoj notranji glas…, v svoji glasbi in besedilih želijo sporočiti, da v vseh nas ljudeh čepi tisti košček ljubezni, za  katerega se splača boriti, se zbuditi, in živeti svoje življenje.

Bečo & Company (Foto Daniel Škerjanc)
Bečo & Company (Foto Daniel Škerjanc)

Zasedba:

Elvir Bečič – Bečo, vokal, kitara,
Nejc Ušlakar – Nash, kitara
Žiga Jamnik, klaviature,
Jani Vigec – Vigi, bas kitara,
Anže Žurbi – Žurby, bobni

Avtorski komadi:

‘Malo više ljubavi’
‘Sretno živjeti’
‘Kolko košta prijatelj’
‘Sjećanja’

‘Nju sam voleo’ je njihov peti glasbeni projekt 

Tekst in melodija ‘Nju sam voleo’ je nastala pod peresom Bečota. Celotni glasbeni aranžma pa je delo celotnega banda. Zgodba bazira na resnični izkušnji prijatelja, kateri je spregovoril o svoji neuslišani ljubezni. A vse prave ljubezni seveda morajo biti obojestransko podprte. V nasprotnem primeru se najdemo v iluziji in naša čustva odplavajo v neznano bolečino za katero je zdravilo samo čas…