Balladero 18. januarja v CSK

Ponovoletni “chill out” z Balladero premierno v CSK-ju! 18- januarja ob 20.00 v CSK France Prešeren v Ljubljani.

Stari znanec ljubljanskih odrov Balladero se z zasedbo prekaljenih glasbenikov (Jernej Kržič – bas kitara, Boštjan Gradišek – bobni, Martin Lunder – kitara) po daljšem premoru vrača v prestolnico. Tokrat s premiernim nastopom v trnovskem Centru slovanskih kultur France Prešeren.

Na še vedno aktualni drugi dolgometražni plošči Perfect You, ki jo je spletni portal 24ur.com izbral za ploščo leta 2016, je prekmurski klavirski baladni roker poslušalcem postregel tudi z najbolj predvajano domačo skladbo 2016 na radiu Val 202, Zlati časi.

Koncerte Balladero v živo odlikuje pristen in energičen nastop ter raznovrsten nabor avtorskih skladb. Te ležerno a samozavestno gradijo pestro zvočno kuliso, od polnokrvnih rockovskih rifov do nalezljivih pop melodij pa vse tja do zamaknjene panonske mistike iz z blues-rockovskimi baladami prežetega prvenca Club Deuce.

Ob številnih koncertih doma je Balladero svojo glasbo uspešno ponesel tudi preko meja. Med drugim je nastopal v Švici, Nemčiji, Avstriji in v Veliki Britaniji. Z avtorsko skladbo I Guess se je uvrstil tudi v polfinale največjega tekmovanja piscev skladb na svetu, International Songwriting Competition v Nashvilleu, ista skladba pa je prejela tudi MTV Adria gold video award za najbolj predvajane skladbe.

www.facebook.com/balladeroclub2
www.balladero.com

Vstopnina: 8€ predprodaja, 10€ na dan dogodka