Avril Lavigne z novo skladbo ‘Bite Me’

Avril Lavigne se vrača v pop - punk vode.
Avril Lavigne se vrača v pop - punk vode.

Pevka Avril Lavigne se vrača v pop – punk vode z novo skladbo ‘Bite Me‘.

Avril se je pridružila založbi DTA Records

Avril je prejšnji teden oboževalcem sporočila, da je podpisala pogodbo z novo založbo DTA Records, ki je v lasti bobnarja zasedbe Blink-182 Travisa Barkera. Le teden dni kasneje pa je že izdala skladbo ‘Bite Me‘, za produkcijo le te pa so poskrbeli Travis Barker, John Feldmann in Mod Sun.

Skladba je namenjena vsem tistim, ki so obtičali v mreži prizadetosti, ki jo je povzročil bivši ljubimec. ‘Bite Me‘ se pojavi kot prijatelj, ki ga mora vsak prisiliti, da končno izbrišete njihovo številko in spremenite geslo na svojem skupnem računu Netflix. To je prav.

Poleg poskočne melodije pa skladba vsebuje tudi zajedljivo besedilo. Glede same skladbe pa je Avril dejala: ‘To je himna o tem, da poznaš svojo vrednost, kaj si zaslužiš in ne daš druge priložnosti nekomu, ki si ne zasluži.’

Travis Barker pa je o novem sodelovanju povedal: ‘Z Avril sva prijatelja že zelo dolgo, a mislim, da sem njen oboževalec že dlje časa. Resnično je nora in ikona kot izvajalka in tekstopiska. Na začetku leta smo se zaprli v studio in tako smo se zabavali, da sem vedel, da jo želim prositi, da se pridruži ekipi DTA. Tako sem navdušen, da je zdaj del založbe. Komaj čakam, da bodo vsi izkusili neverjetno glasbo, ki jo bo izdala.’

Že septembra pa je Avril sporočila, da bo imela evropsko turnejo, ki se bo začela 26. februarja v Amsterdamu in zaključila 31. marca v Bruslju.