Artenigma predstavlja videospot za skladbo ‘Vision’

FOTO: Artenimga (FB profil)

Litijska glasbena skupina Artenigma se vrača s skladbo ‘Vision’, za katero so posneli tudi videospot.

Artenigma o svoji novi skladbi in videospotu

Vision je projekt, ki je zaradi želje po popolnem izdelku nastajal dolgo časa. Vmes smo večkrat zašli v slepo ulico, zaradi česar smo morali začeti znova. Vendar nas to ni ustavilo. Končna različica videospota je delo Marka Duplišaka. Skladba in videospot pozivata posameznika, naj ostaja zvest samemu sebi, naj spoštuje svoje bližnje, saj ni nič samoumevno. Na kratko, imej se rad in sledi svojim sanjam.

Pri vsem skupaj velja omeniti še talentirano Tajdo Podobnik, ki je s svojo močno prezenco in telesno govorico plesno upodobila bistvo pesmi.  Tajda je bila zadnji košček sestavljanke pri projektu, Marko pa je videu navdahnil življenje in ga uresničil.

O zasedbi

Korenine skupine Artenigma segajo v leto 2011, ko sta se oče Mirko in sin Miha odločila združiti moči. V prihajajočih letih je skupina koncertirala širom Slovenije in med drugim nastopila tudi na Vransko Summer Night 2014, Noč v Bitnjah 2013, Zagorska noč, Blok party 4, Festival Fronta, Festival Štuor in Vinterojder 2012 s Trkajem. Bend je do danes izdal pet singlov.

FOTO: Artenigma (FB profil)