ANTIVALENTIVNOVO: 19. marca prihaja na REKO!

Poleg že sedme, tradicionalne AntiValentinove žurke, ki bo potekala 4. marca 2022 v Bočarskem domu v Zagrebu, bo 19. marca AntiValentinovo prvič potekalo tudi na Reki, na domačem terenu, kjer se člani legendarne skupine Let 3 počutijo kot ribe v vodi! Koncert bo potekal v Hali Exportdrvo (Reka), vstopnice pa so že v prodaji preko sistema Eventim!

Za dobro vzdušje bodo zagotovo poskrbeli domači Let3

Poleg domačih Let 3, ki tudi že od vsega začetka poganjajo ta edinstveni glasbeni festival, se jim bodo marca na odru v Zagrebu (4.3.) in na Reki (19.3) pridružili še heavy metalci iz Splita, ki slišijo na ime Živo Blato, njihov frontman je Siniša Vuco.

Skupini Let 3 se bosta na nastopu pridružila še dva mladinska pevska zbora iz Reke (Pevski zbor prve gimnazije Reka ter Pevski zbor Gimnazije Andrije Mohorovčića Reka), skupaj bodo izvedli uspešnico ‘Profesor Jakov‘, to bo aranžersko spremenjena verzija pesmi.

Let3 bodo zagotovo poskrbeli za odlično vzdušje.
Let3 bodo zagotovo poskrbeli za odlično vzdušje.

‘Pripravljamo tradicionalen koncert za našo reško rock družino. Mame, očeti, otroci, dedki in babice…vidimo se 19. marca na Reki. ČUPAAAAAAJ, ‘ nam v svojem slogu sporoča Damir Martinović Mrle.

Na dveh prihajajočih AntiValentinovih koncertih, tako v Zagrebu kot na Reki, bodo nepogrešljivi LET3 promovirali dolgo pričakovani album največjih uspešnic v novi preobleki – lansko leto so nam že predstavili sodelovanje s Terezo Kesovija (pesem SAM U VODI), slišali smo GOLUBA VASA, ki je nastal v duetu s Sinišo Vucom, slišali smo tudi singel ‘IZGUBLJENI’ (feat. TBF), zdaj pa prihaja še en duet s skupino TBF, tokrat priredbi kar dveh pesmi skupaj – ‘GLAVANOVO’ (Let 3) ter ‘MALO SAN MAKA’ (TBF) – Let 3 so ustvarili še eno glasbeno norost, več o pesmi pa zelo kmalu!

‘Let 3 in TBF smo že od nekdaj soborci in dobri prijatelji. Povezuje nas skupna ljubezen do vseh subverzivnih stvari. Ravno zato smo se odločili, da vzajemno naklonjenost združimo s sodelovanjem, kjer smo združili kar dve antologijski pesmi – njihovo MALO SAN MAKA ter naše, GLAVANOVO. Čista sreča in zadovoljstvo,’ nam je sporočil Prlja.