Antivalentinova stand up predigra brez cenzure uspela

Antivalentinova stand up predigra brez cenzure (FOTO: Dallas)

Mrle in Prlja iz skupine Let3Studio Smijeha iz Zagreba ter skupina Cosmo daivat so včeraj v CSK France Prešeren v Trnovem pripravili humoren uvod v Antivalentinov žur, ki bo potekal 20. in 21. februarja v Cvetličarni.

Občinstvo je dobilo delček dogajanja, ki bo potekalo na prvem Antivalentinovem žuru

Fanta sta brez dvoma šarmerja. (FOTO: Dallas)
Fanta sta brez dvoma šarmerja. (FOTO: Dallas)

Zbrano občinstvo je dobilo vpogled v delček dogajanja, ki bo potekalo na prvem Antivalentinovem žuru v Sloveniji: poleg odlične glasbe bo oba večera namreč popestril tudi StandUp program ekipe iz Studia Smijeha. Prvi dan, 20. februarja bodo nastopili Let3TBF in Vojko V, dan kasneje, 21. februarja pa bodo oder v Cvetličarni zavzeli Edo MaajkaElemental in Klemen Klemen.

Na Antivalentinovi predigri brez cenzure je Studio Smijeha z Vinčo na čelu poskrbel za humoren uvod v večer, sledil je krajši nastop ljubljanske skupine Cosmo daivat. Eva Virc je začinila oder v Trnovem z odličnim StandUp programom, sledil je Antivalentinman, maskota Antivalentinovega, ki je zbrane pozval k udeležbi k grand finalu večera – Mrle in Prlja iz Let3 sta povabila na Antivalentinovo mesno gostijo v galeriji CSK France Prešerna.

Zbrani so imeli čast okusiti, kako bo izgledal prvi Antivalentinov žur v Cvetličarni – poleg odličnega glasbenega programa bodo za humorne upade poskrbeli Stand up nastopi  ekipe ‘Studio Smijeha.’