Ana Pupedan z novim singlom ‘Brez krmpjrja’

Ana Pupedan
Ana Pupedan

Ana Pupedan je v začetku prejšnjega tedna objavila drugi single ‘Brez krmpjrja‘ iz prihajajočega petega studijskega albuma, ki bo nosil naslov ‘Naši v kantini‘. Album bo luč sveta ugledal v kratkem nekje v prvi polovici septembra.

Kmalu bo izšel album

Zasedba, ki bo letos v jeseni natančneje 7. novembra praznovala trideset let od ustanovitvenih vaj, je meseca maja v pičlih treh dneh posnela zadnji album. Dvanajst svežih skladb je bilo zabeleženih pod budnim ušesom legende slovenske glasbe Jadrana Ogrina in njegovega sina Gabriela Ogrina v prostorih dekanskega studia JORK.

Dolgo pričakovana in snovana plošča je svoje končne poteze začela dobivati v času epidemije, ko je avtor glasbe in kitarist zasedbe med zaprtjem države članom benda posredoval glasbo posneto v GarageBandu in tako pospešil proces nastanka.

Ana Pupedan bo svojo trideseto obletnico proslavila z izidom petega studijskega albuma in velikim koncertom z gosti, ki se kani zgoditi le nekaj dni po tridesetem rojstnem dnevu skupine 12. novembra 2022. Prireditev bo kot ponavadi potekala pod streho Športne dvorane Skala v Pivki. Na jej bo skupaj z Ano pupedan nastopil dober ducat gostov, katerih imen pa trenutno še ne bomo izpostavljali.