Alyini koncerti so vedno nekaj posebnega

Alya (FOTO: Klemen Batagelj)
Alya (FOTO: Klemen Batagelj)

Alya navdušuje tako slovensko kot hrvaško javnost – z novo skladbo ‘Spet zaljubljena‘. Ta četrtek se na najbolj gledani hrvaški televiziji CMC obeta premiera videospota ‘Ili s tobom ili sama‘, ki je hrvaška verzija skladbe ‘Spet zaljubljena’.

Alya je trenutno zelo zaposlena

Alya je te dni tudi polno zaposlena s koncerti, ki so vedno nekaj posebnega. Na koncertu na Oberfestu na Vrhniki pa se je Alyi pripetila tudi manjša nezgoda … ‘Na odru sem po nesreči padla, ampak ker sem se tako hitro pobrala, so ljudje potem povedali da je izgledalo kot neke vrste koreografija, spodrsnilo mi je namreč na enem od kablov …’ , še v smehu pove Alya, ki se že pospešeno pripravlja na promocijo videospota pri naših južnih sosedih.

Alya je v minulem mesecu priredila nekaj nepozabnih koncertnih dogodkov – zaščitni znak njenih koncertov je ‘dnevna soba’, njena ekipa s sabo pripelje komplet udobje iz dnevne sobe – lestence, sedežno garnituro, knjige, preprogo – vse z namenom, da občinstvu pričara domače in udobno vzdušje.

Tudi sicer so njeni koncerti vedno nekaj posebnega, z ekipo so postali uigran tim, Alya pravi, da so njeni bližnji sodelavci ‘kot druga familija’, pozitivna energija pa se vsekakor pozna tudi na končnem rezultatu in zadovoljstvu obiskovalcev.
Navdušeni? Alyo lahko zopet ujamete v petek, 25. oktobra v klubu Blunote v Domžalah!

Alya je sicer s  skladbo ‘Spet zaljubljena’, za katero je posnela pripadajoči videospot, na YouTubu v slabem tednu zbrala že skoraj 100k ogledov, v četrtek, 24. oktobra ob 19h pa se pripravlja tudi premiera videospota ‘Ili s tobom ili sama’ na najbolj gledani televiziji pri naših sosedih – na CMC TV.