Alya z novim videom ‘Spet zaljubljena’

Alya (FOTO: promo)
Alya (FOTO: promo)

Alyina nova skladba ‘Spet zaljubljena‘, ki govori o brezpogojni ljubezni, takšni, ki jo praviloma doživimo le enkrat  v življenju je raznežila Slovenijo.

‘Spet zaljubljena’ tudi v video podobi

Romantična balada je dobila videopodobo – v spotu poleg Alye nastopajo številni znani Slovenci: Tilen Lotrič, Nino Ošlak, Klara Jazbec, Nejc Simšič …

Zgodba, ki se dogaja v spotu, pa vabi k razmisleku, kaj je tisto, kar v življenju res šteje. Najbrž se vsi strinjamo, da ko je ljubezen res brezpogojna, premaga vse ovire, prav to izhodišče so želeli ustvarjalci predstaviti gledalcem, preden so se lotili snemanja.

‘Zgodba se dogaja v stanovanju kjer statisti – prijatelji iz stanovanja zaljubljenemu paru nosijo pravzaprav vse, zato v stanovanju kmalu ne ostane nič. Sporočilo, ki smo ga želeli prenesti ljudem je preprosto; ..  tudi če nimava nič in če izgubiva prav vse,  imava naju in najino brezpogojno ljubezen‘  – ALYA

Snemanje je potekalo v stanovanju v Ljubljani, poleg znanih obrazov pa se je Alyi v videospotu pridružil  maneken Tim, z Alyo sta zaigrala tudi nekaj vročih prizorov: ‘Moj izbranec v videu je model Tim Gumilar iz Maribora, ki je svojo vlogo več kot odlično odigral. Priznam, bilo je veliko smeha med vajami, saj sva si morala biti na snemanju zelo blizu, veliko je namrec vročih prizorov. Pri koreografiji nama je pomagal Sebastjan iz plesne sole Sebastian, in spet je bilo ogromno smeha:) Snemala se je slovenska in hrvaska verzija ‘Spet zajubljena’ in ‘Ili s tobom ili sama’, tako da je bilo kar zabavno ves čas preklapljati..’ , nam je še v smehu zaupala simpatična Alya.