All Good Things bodo izdali nov album ‘A Hope In Hell’

All Good Things (Foto PROMO)

Po velikem uspehu singla ‘For The Glory” (več kot 100 milijonov predvajanj) Američani udarjajo z novim albumom, ki bo izšel 20. avgusta preko Better Noise Music.

Da bo čakanje lažje, so delili skladbo The Comeback’ (ft. Craig Mabbitt iz Escape the Fate)

Petorica iz Los Angelesa je postala pomembna sila v glasbenem svetu. “Imamo popolnoma obratno pot kot katerikoli drug bend, ki je v enakem položaju,” je povedal kitarist in pevec Dan Murphy. “Z vsemi prejšnjimi bendi smo igrali v majhnih klubih, se vozili v kombiju in spali na tleh. Že zdaj smo večji od tega.”

Njihova glasba je upanja polna, motivacijska in ima elemente superherojev. Svojo estetiko dodajo tudi njihovi poslušalci, ki soustvarjajo tematike in slikovni material. Pravijo, da največ idej pride ravno iz interakcije z oboževalci.

Album nosi 13 skladb, glavna tematika pa je način, kako preživeti apokalipso. “Hecno je, ker album je bil končan, še preden se je pandemija začela, in zdaj se zares dogaja. Vsaka skladba se navezuje na trenutno dogajanje. Veselim se, da predstavimo album, ki bo pomagal ljudem, da lažje prebrodijo težke čase.”