Alice Cooper s palico po nesreči zadel Nito Strauss

Alice Cooper s palico po nesreči zadel Nito Strauss
Alice Cooper in Nita Strauss . foto: Cole Bennetts, Getty Images

Ste že kdaj šli na koncert in doživeli prizor iz oddaje America’s Funniest Home Videos, kjer prikazujejo najbolj smešne in nerodne prizore ujete na video? No, en tak prizor se je zgodil v četrtek, 7. oktobra v kraju Charlotte med koncertom legendarnega Alice Cooperja.

Med skladbo “Feed My Frankenstein“, s katero se je otvoril koncert, je Cooper s palico udaril ob tla, le ta pa se je zlomila in del palice je priletel v glavo kitaristke Nite Strauss. Na srečo dogodek ni povzročil nobene resne poškodbe, tako da se je koncert odvijal nemoteno naprej. Po koncertu sta si Nita Strauss in Alice Cooper vzela čas za hiter selfie, kjer sta pokazala smisel za humor, posnetek pa je Nita objavila na svojem Instagram profilu. Nita je zapisala: “Ko sem se leta 2014 pridružila skupini, mi je Alice Cooper dal enako obljubo, kot jo daje vsem članom turnejske skupine: ‘Videla boš svet, plačana boš in dobila boš šive.’ Izpustil je ‘Oh in morda dobiš med prvo skladbo v glavo zlomljeno palico’. Vse v enem dnevu na turneji Alice Cooper. Nič hudega ni storjeno.”

Čeprav se je zgodila nesreča, Nita in preostali člani zasedbe niso prekinili skladbe in izpeljali koncert profesionalno do konca. Alice Cooper na trenutni turneji predstavlja svoj album Detroit Stories, oder pa si deli z Ace Frehley.

Medtem pa je svojo turnejo napovedala tudi Nita Strauss in sicer takoj po koncu turneje z Alice Cooperjem. Prvi datum je 10. november v kraju New Orleans.