Alice Cooper izgubil skoraj 7 kilogramov med Covidom

Alice Cooper
Foto: Atom Splitter

Alice Cooper in njegova žena Sheryl sta lani zboleli za virusom COVID-19, ki je do zdaj okužil že več kot 140 milijonov ljudi po vsem svetu. V zadnjem intervjuju je Cooper razkril, da je med bojem s COVID-19 shujšal skoraj 7 kilogramov in da se zdaj počuti skorajda normalno.

73-letni Alice Cooper in 64-letna žena Sheryl sta dobila COVID-19 decembra, ko so primeri začeli dosegati najvišjo vrednost. “Bili smo uničeni,” je povedal Cooper. “Ni nam bilo treba v bolnišnico ali kaj podobnega. Ampak vseeno sem izgubil skoraj 7 kilogramov. Nisem mogel spati. Nisem mogel jesti. Zdaj se počutim precej dobro. Počutim se, kot da imam vsaj 95 odstotkov.”

“Potem ko sem zbolel, sploh nisem mogel nič peti,” nadaljuje. “Potem pa se vsak dan počutiš za dva odstotka bolje. Potem se nekoliko izboljšaš, naslednji dan je spet nekoliko bolje, dokler si končno ne rečeš: “Oh, počakaj malo, zdaj se počutim skoraj normalno.” Ampak to vam vzame energije. Mislim, to je kot pljučnica. Kar nekaj ​​časa traja, da se spet postaviš na svoje noge.”

Cooper je bil cepljen z dvojnim odmerkov. “Sovražim cepljenja. Igle sovražim bolj kot kar koli drugega,” prizna Cooper. “Pri cepljenju nisem ničesar čutil. To je bila najbolj neboleča stvar, kar sem jih kdaj občutil v življenju. In ob drugem cepljenju 12 ur kasneje sem si rekel: “Oh, človek. To ni nič.” Približno dve uri sem imel mrzlico, dve uri sem bil pod odejo in to je bilo to.”

Alice Cooper je z novim albumom Detroit Stories zasedel prvo mesto na Billboardovi lestvici najbolje prodajanih albumov in 47. mesto na Billboardovi 200 lestvici. V Nemčiji je album zasedel prvo mesto na lestvici, kar mu je uspelo prvič.