Aleksander Mežek & San Di Ego s televizijskim koncertom

Foto: San Di Ego, Facebook, promo
Foto: San Di Ego, Facebook, promo

Domači rockerji San Di Ego so na svojem FB-profilu najavili datum televizijskega koncerta, ki so ga v lanskem septembru skupaj z Aleksandrom Mežkom izvedli v gorenjski Vrbi. Celoten posnetek koncerta si boste lahko ogledali v soboto, 6. februarja 2021, na TV SLO 2 ob 22h. Najavo je pospremil posnetek izvedbe Mežkove skladbe ‘Tu sem doma’.

 

Izjava San Di Ego

Naše lanskoletne koncerte lahko preštejemo na prste ene roke. Potem, ko smo koncert v Vrbi planirali za konec junija, smo ga bili zaradi preslabe epidemiološke slike primorani prestaviti na konec avgusta. Takrat nam je zagodlo vreme in v tretje, 5. septembra nam je končno uspelo. Ustvarili smo trajen spomin, saj smo koncert posneli. Celoten koncert si boste lahko ogledali v soboto, 6. feb., na TV SLO 2 ob 22h. Tale koncert je bil za nas vsekakor poseben, saj je na bas kitari debitiral Mitja Kobal, ki je lani avgusta postal naš novi član.
Ob tej priliki bi se radi zahvalili Aleksandru Mežku za povabilo in celotni ekipi, ki je soustvarila koncert, še posebej našima ožjima sodelavcema, tonskemu mojstru Iztoku Kaljancu Ježu in kamermanu Alenu Kočevarju iz KAJ 5 produkcija in, seveda, vsem vam, ki ste z nami preživeli enega zelo redkih koncertnih sobotnih večerov v 2020.