Adi Smolar bo 60. obletnico praznoval v Cvetličarni

Adi Smolar (FOTO: Tomo Jeseničnik)
Adi Smolar (FOTO: Tomo Jeseničnik)

Adi Smolar je marca letos dopolnil 60 let svojega življenja. Z leti se ne obremenjuje in jih tudi ne kaže, (sam pravi, da zanj še vedno bolj velja sporočilo pesmi ‘Je treba delat’ kot pa ‘Z’lo počas’), se pa globoko zaveda minljivosti vsega, zato se je odločil, da letošnje leto še bolj intenzivno preživi v družbi svojih privržencev na koncertih po vsej Slovenij.

Vrhunec bo v Cvetličarni

Večino jih je že opravil, za vrhunec teh nastopov pa je izbral Cvetličarno v Ljubljani, kjer bo z Letečimi potepuhi in nekaj glasbenimi gosti nastopil v četrtek, 17. oktobra 2019. Z izvedbo njegovih številnih že ponarodelih pesmih se nam obeta dogodek, ki bo praznovanje, ne zgolj njegovega rojstnega dne, ampak tudi razigrano slavljenje prijateljstva in toplih medčloveških odnosov.

Adi Smolar že 38 let s svojimi pesmimi v slovenski prostor prinaša življenjske resnice, s katerimi razveseljuje, opozarja na probleme in tolaži. Poslušalce vseh generacij nagovarja z iskrenostjo, šegavostjo in navidezno preprostostjo svojih besedil, iz katerih pa lahko izluščimo prenekatero življenjsko modrost. V svoji dolgoletni glasbeni karieri je za svoje delo prejel številna priznanja tako javnosti kot stroke in se neizbrisno zapisal v srca slovenskih poslušalcev. Navkljub zavedanju, da naš svet premore obilico krivic in grenkobe, ohranja pozitiven odnos do ljudi in sveta. Ta pozitivizem še posebej pride do izraza na njegovih koncertih, ko svoje pesmi sproti napoveduje in opremi z duhovitimi predgovori.

Pri snemanjih in na koncertih za številčnejše občinstvo že od zgodnjih devetdesetih let z njim sodelujejo Leteči potepuhi, ki zvokovno in ritmično obogatijo njegove melodije in sporočilna besedila. S skupnimi nastopi poskrbijo za obilo zabave. Poslušalci se jim pri večini pesmi pridružijo s petjem in sproščenim rajanjem, tako da se zelo hitro ustvari vedro in nepozabno vzdušje.

Cene vstopnic: že od 18,00 EUR.
Prodaja vstopnic na: http://www.eventim.si/
Prodaja vstopnic: www.eventim.si in Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77*) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour potovalna agencija ter ostala prodajna mesta v sistemu Eventim Si.