Dubioza kolektiv podarja brezplačne Viber nalepke

Skupina Dubioza kolektiv

Po izidu singla ‘Treba mi zraka‘, ki jo je skupina ustvarila s posnetki legendarnega glasbenika Dina Dvornika skupina predstavlja novo strateško mednarodno partnerstvo s priljubljeno aplikacijo Viber.

S 900 milijoni uporabniki Viber predstavlja vodilno platformo za interakcijo, dopisovanje, zabavo in ustvarjanje novih priložnosti tudi za glasbenike in njihove poslušalce.

Kaj prinaša sodelovanje z Viberjom?

Dubioza kolektiv vam podarja brezplačne animirane Viber nalepke

Skupina Dubioza kolektiv je prva glasbena skupina v regiji, ki ponuja integrirano izkušnjo uporabe Viberja s prijatelji. Sodelovanje z Viberjem prinaša 16 animiranih nalepk, ki so dostopne celotnemu svetu, celotna akcija pa poteka ne le v regiji, temveč tudi v Franciji, Italiji, Grčiji, na Madžarskem in v drugih evropskih državah …

Nalepke, s katerimi vedno več komuniciramo in so najbolj uporabljen del komunikacije na Viberju, je oblikoval član skupine Vedran Mujagić.

‘Ko smo bili mi otroci, smo se družili, dobivali zaradi menjave frnikul, … medtem ko današnja mladina v komunikaciji izmenjuje nalepke. Nalogo razvijanja Dubioznih nalepk je dobil Vedran, ki je v skupini tudi zadolžen za dizajn,’ so povedali člani skupine.

Brezplačne nalepke lahko prevzamete TUKAJ.

Poleg nalepk in javnega profila na Viberju, bo Dubioza prvič v regiji predstavila VIBER BOT, preko katerega bodo lahko sledilci na Viberju sodelovali v nagradnih igrah. S klikom lahko osvojite 2 vstopnici za koncert 16. 11. na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Dubioza kolektiv bo decembra nastopila tudi v Ljubljani.

Povezavo za račun VIBER BOT najdete TUKAJ.