Marilyn Manson našel novega basista

Manson še obvlada. (FOTO: genreisdead.com)
Manson še obvlada. (FOTO: genreisdead.com)

Šok rocker Marilyn Manson je pred časom odslovil basista Jeordiea Whita (znanega pod umetniškim imenom Twiggy Ramirez), ker je bil le ta obtožen spolnega in psihičnega napada na bivše dekle.

Novi basist Mansona je postal Juan Alderete. (FOTO: TalkBass.com)

Ni minilo dolgo in že je našel novega basista. Družbo v skupino mu bo zdaj na bas kitari delal Juan Alderete, ki ga poznam iz skupine The Mars Volta.

Alderete je v osemdesetih med drugim zaslovel, ko je postal član ameriške heavy metal zasedbe Racer X. Z Mansonom je že imel krstni nastop in sicer 5. novembra na Ozzfest Meets Knotfest v Kaliforniji.

 

Manson Whita odslovil, ker ga je bivše dekle obtožilo posilstva

Manson ni dolgo okleval, takoj, ko je bil White javno obtožen posilstva bivšega dekleta Jessicke Addams, ga je odslovil in začel z iskanjem novega.

Jessicka Addams je prav tako glasbenica, članica ženske uporniške zasedbe Jack off Jill.

Marilyn Manson z nekdanjim basistom. (FOTO: Bio.com)

White se je kmalu za tem odzval in dejal, da ‘ne odobrava nikakršnega spolnega odnosa brez soglasja. Dodal je še, da si bo vzel nekaj časa, ki ga bo posvetil družini.

Jessicka Addams pa je na svojem Facebook profilu Whita opisala kot nasilnega in ljubosumnega. Napisala je tudi, da je White trdil, da jo bo udaril ter da je nekega dne, ko je prijatelju ponudila prevoz z avtom domov, White nato preluknjal pnevmatike.

Čisto na koncu izjave pa je še zapisala, da jo je White posilil v njunem nekdanjem stanovanju, po tem, ko je imel ravno odmor po končani turneji s skupino Nine Inch Nails.