2. Castle Kolpa Music Festival

2. Castle Kolpa Music Festival
2. Castle Kolpa Music Festival

V prelepi naravi, neposredno ob reki Kolpi, v Fari v Kostelu, se bo letos odvil že 2. Castle Kolpa Music Festival, ki bo potekal od 31. julija do 4. avgusta 2019. Naravne danosti prekrasne kostelske občine bodo v organizaciji Intalite d.o.o, ki je znan po vrhunski koncertni in festvalski tehniki tokrat ponudile tudi vrhunski festival za mlade in mlade po srcu na kar treh odrih: Dragon Stageu, Arena Experience in Odru na plaži. Tako boste lahko videli skupine in didžeje, kot so Skindred, Soulfly, Dub FX, Parni valjak, Siddharta, Inner Circle, Goran Bare & Majke, Pankrti, Psihomodo Pop, Asian Dub Fundation, Elvis Jackson, Noctiferia, Sander Van Doorn, DJ Umek, Jay Hardway, Jimmy Clash, Petar Dundo in mnoge druge! Vstopnice po nižji ceni in v akciji 3 + 1 gratis so na voljo samo do 30. maja na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji, na Petrolih in na www.eventim.si!

Na festivalu bodo potekale tudi številne dejavnosti

Ob obfestivalskih dejavnostih bo na voljo tudi plaža na reki Kolpi, v kateri se boste lahko ohladili v vročih poletnih dneh. Že lanska izkušnja je pokazala odlično sodelovanje organizatorjev in lokalne skupnosti, poleg tega pa je začrtal nove smernice v slovenski festivalski sceni. Tudi cenovno je izjemno ugoden za vse mlade in mlade po srcu, saj si lahko vse 4 festivala ogledate že od 35,00 eur! Ker gre za t. i. »camping festival«, vam Castle Kolpa Music festival ponuja kampiranje ob reki Kolpi v lepo urejenem kampu in glamping vasi. Preverite več možnosti (CAMP STANDARD,CAMP COMFORT all inclusive, CAMP COMFORT all inclusive + PARKING, CAMP PREMIUM in CAMP GLAMPING) na spletni strani www.eventim.si.


Organizacija festivala kot tudi Glavni oder (Dragon Stage) bodo tudi letos prava paša za oči in v užitek obiskovalcem, saj se obeta resnično velik in profesionalen oder, kot se spodobi za vse velike skupine, ki bodo nastopile na njem, kot tudi tiste nekoliko mlajše, ki jim bo nastop na tem odru zagotovo ostal v lepem spominu. Na festivalu bodo na programu tudi monokomedije, predstav, delavnice in športne igre. Festival ponuja tudi vrhunsko kulinariko in je ekološko usmerjen. Ponudil bo kvalitetno preživet prosti čas, kjer boste lahko spoznali veliko novih ljudi, prijateljev, kot tudi prekrasno naravo in seveda odlično glasbo na vrhunsko opremljenih odrih.

Vstopnice po nižji ceni in v akciji 3 + 1 gratis so na voljo samo do 30. maja na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji, na Petrolih in na www.eventim.si!