11. Ritem mladosti je bil ‘Čista jeba’

Dan D x MI2 so navdušili. (FOTO: Marko ALPNER)
Dan D x MI2 so navdušili. (FOTO: Marko ALPNER)

11. Ritem mladosti, tradicionalna zabava Hitradia Antena in agencije Collegim Mondial Travel, je spet postregel z zgodbo za sladokusce: ob superbendu Mi2 x Dan D, ki je navdušil z dvournim programom z gosti, pripravljenim prav za to priložnost, so Stožice v petek razgibali še Alle Farben, S.A.R.S., Nipke, Trkaj & Challe Salle, Joker Out ter zmagovalci Cocktinega natečaja Attic Mist.

(FOTO: Marko ALPNER)

 

Žur, do zgodnjih jutranjih ur

Dan D x MI2 so naredili super koncert. (FOTO: Marko Alpner)
Dan D x MI2 so naredili super koncert. (FOTO: Marko Alpner)

Če je superbend Siddharta x Big Foot Mama lani navdušil s prepletanjem opusov obeh skupin, so Mi2 x Dan D letos vse skupaj zabelili še s kupom gostov. Na odru so se jim pridružili raper Emkej, pevec skupine Niet, Borut Marolt, zimzeleno ‘Črtico’ je odpel ustanovni član Mi2, Robert Firer – Fiki, na podeželje pa smo skočili z ansamblom Grubar, Grega Skočir in Tomi Meglič pa sta pomagala pri ‘Kozlam’.

Ritem mladosti pa ne bi bil, kar je, brez vsaj enega udarnega tujega gosta. Letos se je v tej vlogi odlično znašel berlinski hitmejker Alle Farben, ki je s petardami, kot so ‘Little Hollywood’, ‘Please Tell Rosie’, ‘Supergir’l, ‘Bad Ideas’ in ‘She Moves’ žur pripeljal do točke, ko so se najbolj neumorni žurerji premaknili na afterje po beli Ljubljani.

Izvedbo dogodka so omogočili Cockta, zavarovalnica Adriatic Slovenica, BTC City, Red Bull, Diners Slovenia ter Pivovarna Union, oraganizatorja pa sta že napovedala, da se Ritem mladosti z novimi ekskluzivnimi zgodbami vrača v Stožice v letu 2018.