Zmelkoow v dvorani Gustaf

Zmelkoow (Foto: FB dogodek)

Zmelkoow bodo na idilično lep in hladen zimski večer 1. februarja ogreli svoje zadnjice in vaša srca v topli mariborski Pekarni. Tudi letos bodo prehiteli kurente in poslali bučno vabilo pomladi, naj obdari štajersko rokersko živelj s soncem, malinami, in mini kiklicami.

V letu 2019 je bila skupina izredno pridna (kar bo, upajmo, upošteval tudi Dedek mraz), saj je posnela že več kot pol svojega jubilejnega, desetega albuma. Da potešijo najbolj firbčne, so se Zmelkoow odločili, da poleg regularnega greatest hits programa na tem koncertu pred-premierno ponudijo v posluh in presojo prvo polovico albuma. Bodite prvi, ki se derejo BUUU na še neobjavljene komade!

Panksterdam – Zreška jebiveter punk triola

– Mrle-član zasedbe Let6, namesto na basu bo posledično na bobnih, ker je potrgal vse strune in razbil svoj Rickenbacker bas za 15.000€ in ker mu je crknil feršt SWR od John-a Myunga.
– Kurnet- član Ansambla Marjetica bo igral kitaro in navduševal publiko s svojim precizno-kričečim glasom direkt izpod Brinjeve gore
– Dennis P.-bo igral bas, nekdanji ministrant, ki je prestopil iz krščanske vere v Bad Religion in živi v dinastiji Punkberg, na kateri ima svoj grad, katerega bi mu rada vzela občina, ampak ga ne more, ker je na takšnem bregu ,da še sam ne more gor.

Vstopnina v preprodaji za prvih 40 vstopnic 10€. (navali narod)
Vstopnina v predprodaji po prodanih prvih 40 vstopnic 12€.
Vstopnina na dan koncerta 15 eur.
Predprodaja bo potekala v dvorani Gustaf v četrtek 30.1. in v petek 31.01.2020 med 17. in 22. uro.
———————-
Delovanje Društva AGD Gustaf podpira: Mestna občina Maribor