Zgrešeni primeri imajo končno ‘Načrt’

Skupina Zgrešeni primeri
Skupina Zgrešeni primeri

Letošnji punkrock povratniki Zgrešeni primeri, ki so pred tednom dni predstavili singel ‘Načrt’, zdaj zanj predstavljajo še videospot.

 

O skladbi in videu ‘Načrt’

Zgrešeni Primeri imajo načrt.

Načrt’ je zapis o še eni od življenjskih etap!’ ozadje komada pojasni vokalist in basist Janko Rošelj ter doda, da: ‘Življenje še zdaleč ni lepo za vse, zato o njem tudi govorimo tako brezkompromisno!’

Video za komad ‘Načrt’ vsebuje tri videospote, ki se v predvajalniku odvijajo vzporedno. V prvi plasti skupina počne, kar punkrockerji znajo najbolje: zabavajo se.

V drugi zgodbi se nam predstavijo v svoji odrski maniri, tretja, osrednja plast videospota pa prikazuje zgodbo glavenga junaka, ki ga je upodobil Sašo Tratar.

Skupina je videospot snemala v kulturnem domu v Ambrusu, pod produkcijo pa se podpiše Tomaž Šantl.

Kot priča sveži video, podnapis bendovega dela ostaja zabava in priložnosti za prikaz ustvarjalne kemije med člani.

Poleg Rošlja v bendu stojijo še Robi A. Glač in LukaMavrič na kitarah ter bobnar Pavel Uršič, uigrana ekipa, ki ‘setliste’ na z energijo nabitih koncertih  polni predvsem z avtorskimi komadi, pa je odločena prihajajočo zimo izkoristiti za pripravo novega materiala.

Singel z videom ‘Načrt’ je najavna špica prihajajočega četrtega albuma. Po ‘M.E.M‘ iz leta 2008, dve leti mlajši plošči ‘Razlike‘ in zadnjem albumu ‘Račun‘ bo četverica že prihodnje leto predstavila novo celometražnico.

‘V desetletju dela smo svoj ustvarjalni proces dodobra ošilili, drug drugega poznamo z vsemi šibkostmi in talenti, zato verjamem, da bo naslednji izdelek odraz dela štirih zrelih glasbenikov!’ se ustvarjalne zime veseli Rošelj.