Željko Bebek: na voljo spominske vstopnice za koncert v Križankah

(FOTO: Ljubo Zdjelarević)
Željko Bebek (FOTO: Ljubo Zdjelarević)

Danes se je na Eventim.si ter na vseh Eventimovih prodajnih mestih ter PETROL servisih po Sloveniji pričela prodaja EARLY BIRD VSTOPNIC in EARLY BIRD spominskih vstopnic za koncert Željka Bebeka (ex Bijelo Dugme)! Število cenejših vstopnic je omejeno, zato si jih zagotovite pravočasno.

 

Željko Bebek prihaja v Križanke

Željko Bebek je za leto 2018 najavil regionalno koncertno turnejo ‘Ono nešto naše’, ki jo je 8. marca pričel z razprodanim koncertom v priljubljeni dvorani Cibona v Zagrebu ter popolnoma navdušil vse prisotne s kar tri ure trajajočim koncertom – obiskovalci so uživali v največjih hitih tega glasbenika, na odru pa so se mu pridružili tudi številni gosti.

Bebek prihaja v Križanke.
Bebek prihaja v Križanke.

Na aktualni turneji bo priljubljeni pevec septembra v Križankah predstavil pesmi iz aktualnega albuma ‘Ono nešto naše’, ter tudi legendarne pesmi iz dolgoletne kariere. V njegovem bogatem, spoštovanja vrednem opusu so tudi pesmi skupine Bijelo dugme – z njimi je Bebek posnel kar 8 studijskih albumov.

 

Poseben koncertni repertoar

Bebek je skupaj s producentom in avtorjem Branimirjem Mihaljevićem pripravil posebno skrbno pripravljen koncertni repertoar, na set listi bodo skladbe, ki so nastale s skupine Bijelo dugme, pa tudi zimzeleni hit ‘Jabuke i vino’, ki ga je pred 35. leti posnel s skupino Zana: ‘Na aktualni turneji bom zapel pesmi, ki jih že dolgo nisem. Med njimi je veliki hit ‘Jabuke i vino’. Ker je ta pesem duet, je nisem imel priložnosti izvajati na klubskih koncertih, zato sem se odločil, da bo pesem del koncertega repertoarja na turneji. Pri pesmi se mi bo pridružila mlada Franka Batelić. Zelo jo spoštujem in cenim ter ji prerokujem svetlo prihodnost. To bo zanimiv spoj, ki bo pesem predstavil v novi luči,’ je izjavil Željko.