Zasedbi SKALP in PELHAN iz Ajdovščine v ljubljanski Orto Bar

Zasedbi iz Ajdovščine, Skalp in Pelhan, se bosta združili za koncert v Orto Baru, 13. maja 2023. Ne bodo manjkali stari hiti, kot so Vem da lahko, Krik izpod mrzlih rjuh, V neznano… Vstopnice že v prodaji! Pohiti in si zagotovi svojo.

?????????:
predprodaja – 8,00 EUR
na dan dogodka 10,00 EUR
https://tinyurl.com/4n7ukxud

Facebook dogodek

___________________________________________________
?????:
Glasbena skupina Skalp prihaja iz Ajdovščine. V letu 2007 so fantje pri ZKP RTV Slovenija izdali svoj prvi album »Preproste rešitve«, s katerega je kar 6 singlov zasedlo prva mesta radijskih lestvic. Leta 2012 je bil pri isti založbi izdan drugi album »Mars je prodan« z nosilno skladbo Vem, da lahko!, ki je prejela nagrado za najboljši videospot leta.

Pred kratkim so izdali sklado Boli te, kmalu pa bodo izdali še dva singla.

___________________________________________________
??????:
Bend sestavljajo Aleš Pelhan na kitari in vokalu, Simon Mislej na bobnih ter Matej Likar na basu. Zasedba deluje od leta 2012. Leta 2013 so izdali prvenec z naslovom ‘V neznano’, ki mu je sledila obsežna serija koncertov. Leta 2017 so se fantje ponovno zaprli v studio in konec leta ponudili novo skladbo ”Na dnu flaše”, za katero so posneli tudi videospot. Od takrat so izdali več singlov, vsi dobro sprejeti med poslušalci, najnovejši je Ne grem domov.