Zasedba Monolits prvič v Ljubljani!

Dorian Granda, Martin Lunder, Matej Tekavčič in Niko Pirker

Monolits zasedba, ki je do zdaj delovala skoraj izključno preko digitalnih in radijskih valov z izdajanjem singlov, bo prvič v karieri nastopila v Ljubljani! Na odru Orto Bara, 10. novembra, jim bodo družbo delali Before Time.

Facebook dogodek

____________________________________

???????? so zasedba iz Kočevja, ki je nase prvič opozorila s singlom “Roka v roki”. Člane skupine druži dolgoletno prijateljstvo, saj vse prihajajo iz ribniško-kočevskega konca in so skupino ustanovili brez velikih načrtov, bolj projektno. V času od nastanka pa so po nekaj radijskih uspešnicah naredili korak naprej ter prvič stopili tudi na odre, od koder poti nazaj več ni.

Člani skupine MONOLITS so:
Niko Pirker – vokal, kitare
Martin Lunder – kitare
Matej Tekavčič – bas
Dorian Granda – bobni

____________________________________

Oder bodo zanje ogreli ?????? ????.

Before Time je kamniška indie rock/pop zasedba, ki se poskuša izogibati smernicam in ustvarjati predvsem produkte njihovih internih občutji in for kot tudi preslikav iz okolice. Lovljenje svežega novega urbanega zvoka je njihov glavni cilj, končni zvarek pa zveni kot smiselno nadaljevanje novega vala slovenskega indieja. Glasba je poslušljiva, a poskuša odstopati od novodobne pop norme in muh enodnevnic. Njihov največji dosežek je sigurno zmaga na Špil ligi, kmalu pa bodo izdali prvisingle, ki bo napoved njihovega kratkometražnega albuma.

Cena vstopnice: 10 evrov
Datum: 10.11.2022
Začetek: 19.00–22.00
Lokacija: Klub – nadstropje