Zasedba Mimi Margot predstavila avtorsko skladbo z naslovom ‘Dlje’

Mimi Margot gre Dlje

Zasedba Mimi Margot je predstavila svoj četrti avtorski singel in spremljevalni video z besedilom ‘Dlje’.  Ljubezenska pesem govori o paru, ki se pripravlja na naslednji korak v njunem razmerju. Seveda so prisotni pomisleki, strahovi, želje in prigovarjanje. Kam »dlje« bo šel naš par, izvedite v pesmi, ki so jo uradno predstavili prav na dan zaljubljencev – na Valentinovo.

Besedilo in glasbo za Dlje sta napisala pevec Jure Salobir in kitarist Peter Horvat, za aranžma pa je kot običajno poskrbela celotna zasedba Mimi Margot. Proces nastajanja njihovih skladb je zdaj trdno v rokah kitarista in producenta Petra, ki oblikuje prepoznaven zvok benda.

Objava novega singla Dlje je del priprav na nastop na festivalu Love & Peace, 25. 2. 2023 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer bodo Mimi Margot nastopili skupaj z velikimi imeni slovenske glasbene scene, kot so Gušti, Koala Voice in Peter Lovšin.

O zasedbi

Mimi Margot deluje od oktobra 2021 v postavi Jure Salobir (vokal in ritem kitara), Katarina Kurtjak (klaviature in spremljevalni vokal), Peter Horvat (kitara), Tomaž Lukman (bas), Gregor Seme (bobni).