Zaključek festivala TrNOVfest 2020!

The Flipside - LIVE at TrNOVfest 2020 (Foto: Katja Jakus)

Festival TrNOVfest 2020 se je tudi letos zaključil z mesecem avgustom!

In prav letos je bil le-ta še dodatno poseben zaradi že vsem znanih omejitev. A smo preživeli tudi to. Kulturni dom Trnovo, KUD CSK France Prešeren, ki prav letos praznuje svojo 100-letnico, je preživel drugo svetovno vojno in organizatorji festivali niti za trenutek niso podvomili, da ne bo preživel letošnjega festivala. Tako se lahko pohvalijo in hkrati zahvalijo ne samo zvestim obiskovalcem in nastopajočim, pač pa tudi so krajanom mestne občine Trnovo za potrpežljivost, obisk in razumevanje.

In ne pozabimo. #KulturaŽivi naprej. Tako se KUD CSK FP od kulturnega programa ne poslavlja, pač pa že pridno sestavlja jesenski del programa, kamor bodo še naprej vabili tako kulturnike kot svoje obiskovalce iz cele Slovenije. Še kako pomembno je, da nadaljujemo delo in po vseh svojih močeh in z legendarnim prostorom pomagajo kulturnikom ter z raznolikim programom razvajajo svoje občinstvo.

Jesenski programski sklop bomo zaradi še vedno aktualnih prepovedi in omejitev kulturnega uprizarjanja oplemenitili z dogodki, ki so jih poimenovali “Kulturna zastavljalnica”.

Kulturna zastavljalnica bo vsem umetnikom zagotavljala primerne pogoje in prostor za uprizarjanje po najboljših pogojih, kot nenazadnje tudi tehnično in medijsko podporo. KUD CSK France Prešeren Trnovo ob svoji 100-letnici z veseljem nudi svoje prostore z vso urejeno NIJZ in koronavirus dokumentacijo in z upoštevanjem vsem priporočil. 

KUD FOOD
Tudi legendarni “kiosk” s hrano, KUD FOOD, na dvorišču ostaja odprt tudi v prihodnje. Tako bo za obiskovalce še vedno na voljo hitro pripravljena slastna okrepitev, da želodec ne bo prazen ob kulturnem udejstvovanju.