Zadnji na spisku se selijo v Orto Bar

Zadnji na spisku (Foto: PROMO)

V maja, natančneje 4.5., bo v ljubljanskem Orto Baru nastopila zasedba Zadnji na spisku. Pred oder vabijo poslušalce vseh generacij, ki želijo doživeti rock glasbo v njeni izvirni obliki s harmonijo vokala, bobnov, basa in kitare.

V dobi pandemičnega dolgčasa trio starih glasbenih znancev – instrumentalistov stopi pred mikrofone in svoje sleherništvo izlije na papir. Nastane gibanica spevnega rocka, ki diši po glasbi iz njihove mladosti.

Njihov energičen nastop temelji na rock glasbeni tradiciji z močno poudarjenimi instrumentalnimi aranžmaji in večglasnimi vokalnimi napevi. Stremijo k bistvu glasbenega izraza – pesmi. Njihovo sporočilo je neposredno, njihova glasbena podaja pa energična in namenjena poslušalcem vseh generacij, ki želijo doživeti rock glasbo v njeni izvirni obliki s sozvočjem vokala, bobnov, basa in kitare.

Člani skupine imajo za seboj že 20-letno zgodovino delovanja na slovenski glasbeni sceni. Spomladi so posneli del avtorskega materiala v šestih pesmih, ki jih lahko slišite na njihovem YouTube kanalu. Na koncertu v Orto Baru bodo predstavili celoten repertoar skupine – tako že objavljene kot tudi sveže, neslišane pesmi.

Zasedba:
-Mišo Drobež – kitara, vokal
-Miha Friedrich – bobni, vokal
-Matej Tekavčič – bas, vokal

Facebook dogodek