Winter days of metal 2019

Izkušena ekipa, ki že organizira največji slovenski glasbeni festival MetalDays, se je odločila, da je čas za prave zimske metalske počitnice. V letu 2017 se je rodil nov festival – Winter Days of Metal. V prelepi Sloveniji, v čudovitem okolju Bohinjske doline, čisto v podnožju najvišje slovenske gore Triglava, skupaj z osupljivim in skrivnostnim Bohinjskim jezerom, se je rodil nov festival. Marca 2017 je mirna vasica Bohinjska Bistrica prvič pozdravila metalce z vsega sveta.

Poletje se je pred nekaj dnevi tudi uradno poslovilo in v zraku je že moč čutiti vonj po zimi. Za nami je prišla tudi poletna post festivalska depresija, ki pa jo bomo lahko vsaj malce omilili že kar kmalu. Jesenski in zimski čas bosta, poleg kuhanega vina in božičnih pesmi, ponudila kar nekaj dogodkov namenjenih ljubiteljem težko kovinski zvokov. Metalci pa se boste lahko tudi letos vrnili v Bohinjsko Bistrico, kjer se bo med 28. in 30. novembrom odvil festival Winter Days of Metal.

In komu boste lahko prisluhnili? Trenutni seznam nastopajočih sestavljajo spodnja imena:

Blaze of Perdition, Bölzer, Dødheimsgard, Dyscarnate, Fleshgod Apocalypse,
Insomnium, Kampfar, Kataklysm, Matterhorn, Okilly Dokilly, Stam1na, The Black Dahlia Murder, Whitechapel, Exciter, MOD, Morywa in Copia.

Več o festivalu pa si zaenkrat lahko preberete ne njihovi spletni strani.