Whitesnake prihodnje leto z albumom ‘Flesh & Blood’

Skupina Whitesnake
Skupina Whitesnake

Iz tabora angleške rock zasedbe Whitesnake so sporočili, da bodo v začetku prihodnjega leta izdali nov, težko pričakovan studijski album ‘Flesh & Blood‘, izšel pa bo pod okriljem glasbene založbe Warner Music Group Worldwide in Rhino Entertainment.

 

David Coverdale o prihajajočem albumu ‘Flesh & Blood’

David Coverdale je napovedal nov studijski album.
David Coverdale je napovedal nov studijski album.

Frontman David Coverdale je že pred časom za Ultimate Classic Rock dejal, da skupina še nikoli ni imela tako veliko količino pozitivnega materiala za novo izdajo.

David Coverdale je dejal: ‘Prvič sem bil v vlogi pisca, skupaj s kitaristom Rebom Beachom in Joelom Hoekstrom. Ko se nam je pridružil Joel, smo ravno delali na albumu ‘The Purple Album’.

‘Ne samo, da imamo odlične Coverdale/Hoekstra in Coverdale/Beach skladbe, imamo tudi tri, v katerih smo vsi združili moči, kot pisci.’

‘Skladbe, so je*** odlične. Imamo osemnajst ali devetnajst izjemno pozitivnih, močnih in sočnih klasičnih Whitesnake skladbe, vse od bluesa do epskih balad.’

Whitesnake se prihodnje leto odpravljajo tudi na turnejo ‘Juke Box Heroes Tour‘, družbo pa jim bodo delali še Foreigner in Jason Bonham.