Whitesnake odpovedali vse letošnje koncerte

David Coverdale (FOTO: Loudersound)

David Coverdale, gonilna sila priljubljene angleške hard rock zasedbe Whitesnake je sporočil, da bo kmalu imel obojestransko operacijo hernije, zaradi česar,je bila skupina primorana odpovedati vse napovedane koncerte za letošnje leto.

 

 

Coverdale upa, da se bo kmalu vrnil na glasbene odre

Že pred tem so Whitesnake morali zaradi virusa Covid-19 odpovedati koncerte na Japonskem, a so imeli za letos, napovedane še koncerte v Evropi in Ameriki, ki pa bodo zaradi operacije frontmana Coverdala prav tako odpovedani.

Coverdale je ob tem dejal: ‘Znova imam zlomljeno srce, ker prinašam se bolj žalostne novice glede Whitesnake turneje. To je vse bolj zahtevno leto. Turneja po Evropi, Angliji in Ameriki je odpovedana zaradi zdravstvenih težav, zlasti zaradi dvostranske hernije (kila), zaradi katere bom moral na operacijo. Trenutno lahko vam, članom skupini Whitesnake in celotni ekipi pošljem le ljubezen in opravičilo. Hkrati pa tudi obžalujem za skupine Foreigner, Europe in Sammy Hagar zaradi tega nepredvidenega zdravstvenega zapleta. Do takrat pa vam in vašim bližnjim pošiljam ljubezen in upam, da se kmalu srečamo na poti.’