Vagabunda prvič v slovenščini

Skupina Vagabunda (FOTO: Vagabunda)
Skupina Vagabunda (FOTO: Vagabunda)

Lajkanje, teganje in downloadanje je postalo A B C današnjega časa. Moderna tehnologija in družabna omrežja kot karcinom okupirajo naša življenja in vplivajo na naše avtentične, naravne odnose.

Vagabunda sta privrženca ‘stare šole’

Ker sta Vagabunda privrženca stare šole, ko je bilo potrebno ukrasti rožo iz sosedovega vrta in jo podariti svoji simpatiji, sta se odločila opozoriti na ta problem moderne dobe. Virtualna interakcija ne more nadomestiti intimnega objema dveh oseb. In včasih je tudi samo to potrebno, da smo srečni, ‘SAMO OBJEM‘.

Poskočna rockerska pesem je nastala v zavetišču Draga Popoviča, ki je javnosti bolj znan po delu s skupinama MI2, Hamo & Tribute 2 Love in mnogo drugimi. Gre za drugo pesem, ki jo duo Vagabunda predstavlja javnosti po prikupni ‘Annie More‘. Tokrat je presenečenje to, da je pesem v slovenskem jeziku, kajti prednji mož Vagabunda Jure Jurca meni, da mu je angleško izražanje bolj domače. Sami presodite kako mu gre od rock slovensko pero.

Na pesmi poleg Matevža Pavčnika in Jureta Jurce sodelujeta tudi člana razširjene verzije skupine Vagabunda bobnar Gregor Bregar in Grega Stamenovič. Pesem boste lahko prvič slišali preko najnovejše spletne strani www.duovagabunda.eu.