V Slovenijo prihajajo člani originalne zasedbe Dire Straits (Dire Straits Legacy)

Dire Straits Legacy (FOTO: organizator dogodka)
Dire Straits Legacy (FOTO: organizator dogodka)

V Slovenijo to poletje prihaja legendarna zasedba Dire Straits Legacy. Skupino sestavljajo člani originalne zasedbe Dire Straits, ki je do danes prodala več kot 120 milijonov albumov. Originalno zasedbo, ki bo oživila ikonično glasbo, s katero so člani banda že pred 30 leti nastopali na največjih svetovnih odrih, pa bo lahko v živo poslušalo tudi slovensko občinstvo. Obiskovalci bodo lahko uživali ob največjih uspešnicah, kot so ‘Money for Nothing’, ‘Sultans of Swing’, ‘Romeo and Juliet’, ‘Walk of Life’, ‘Brothers in Arms’ in številnimi drugimi, ki jih bodo preigravali člani originalne zasedbe Dire Straits.

 

 

Dire Straits Legacy združuje izvirne člane skupine Dire Straits

Dire Straits Legacy združuje izvirne člane skupine Dire Straits, ki skupnimi močmi ohranjajo spomin na eno najbolj priljubljenih in vplivnih rock skupin vseh časov. Skupino sestavljajo: prvi klaviaturist skupine Dire Straits Alan Clark, Phil Palmer in Danny Cummings, ki sta sodelovala pri singlu ‘On Every Street’, Mel Collins, ki je pustil pečat pri ‘Love Over Gold’ in ‘Twisting by the Pool’ in Jack Sonni, ki je znan kot drugi kitarist skupine Dire Straits v obdobju uspeha Brothers in Arms.

Ostali člani skupine so še: basist Trevor Horn (The Buggles, Yes), eden najboljših glasbenih producentov Primiano Di Biase in frontman Marco Caviglia, ki velja za vodilnega svetovnega strokovnjaka za igranje kitare v edinstvenem stilu Marka Knopflerja.

Vstopnice lahko kupite TUKAJ.