V petek 2. polfinalni večer Špil lige

Špil liga

Špil liga je krenila že krepko proti finalnemu delu. Na drugem in hkrati zadnjem polfinalnem večeru se bodo predstavili MASAŽ, Birdland in MYA.

Pravila ostajajo enaka. O dveh zmagovalcih večera, ki napredujeta v finale, odločajo glasovi strokovne komisije in virtualnih obiskovalcev koncerta, ki svoje mnenje izrazijo s pošiljanjem SMS sporočil.  Spletni prenos koncerta bo na voljo brezplačno na Kino Šiška YouTube kanalu.

NASTOPAJOČI:

? Birdland / Logaška peterica, ki je najprej klila v različnih glasbenih skupinah, se je v takšni postavi in pod imenom Birdland utrdila konec leta 2018. Na odru so prepričljivi in vsekakor se tam počutijo domače, saj so v letih ustvarjanja obredli že kar nekaj odrov. Zase pravijo, da jih združuje ljubezen do glasbe, domovine in žensk.

? MASAŽ / S svojo nalezljivo energijo se poslušalcu hitro vtisnejo v spomin, v kombinaciji z groovy, funky ritmi pa je miganje na njihove frekvence skorajda neizbežno. Navsezadnje je to tudi njihov namen, saj na vprašanje, zakaj MASAŽ, poslušalce spodbujajo, da se prepustijo frekvencam, ki masirajo uho.

? MYA / Vsestranska srednješolka, ki ustvarja pod umetniškim imenom MYA, je predstavnica svežega vala slovenskega popa. Potrebuje sicer še nekaj časa, da odkrije svoj zvok, nenazadnje sebe in pot, po kateri želi stopati v prihodnosti, a to počne z mladostnim žarom in zagnanostjo. Čeprav se odlično znajde tudi za violino in ukulelo, se najbolj domače počuti za klavirjem.

Organizacija: Kino Šiška