V Kino Šiška prihajajo P.O.D.

Alien Ant Farm so že pred meseci na svojem Facebook zidu presenetili z objavo, da bodo  še letos skupaj s P.O.D. prišli v Slovenijo. O tem kako zvenijo po vseh teh letih se boste lahko prepričali že danes, 12. novembra, ko bodo Kino Šiška pretresli kultni P.O.D. in Alien Ant Farm.

Payable on Death oz. na kratko P.O.D., so verjetno najbolj uspešen krščanski nu metal bend, ki prihaja iz San Diega. Z delovanjem so pričeli leta 1992, svoj največji uspeh so doživeli s koncem devetdesetih let prejšnjega stoletja, ko so lestvice zasedli  skladbami kot so ”Youth Of The Nation”, ”Alive”, ”Sleeping Awake”, ”Southtown” ter mnoge druge. Za svoje delo so prejeli več nagrad, njihovo glasbo pa je bilo mogoče slišati celo v mnogih filmskih soundtrackih. Čeprav je skupina za kar nekaj let poniknila pa očitno ni prenehala z delovanjem.

 

Na turneji jih bo pospremil še en bend iz devetdesetih. Z njimi namreč prihajajo AAF oz. Alien Ant Farm, pav tako Američani, ki pa prihajajo iz Kalifornije. S svojim delovanjem so začeli leta 1996, v tem času pa so izdali 5 studijskih albumov, prejeli več nagrad, njihova glasba pa se je znašla v filmih in igricah. Svojo največjo prepoznavnost so dosegli s priredbo skladbe Michaela Jacskona, “Smooth Criminal”, poslušalcem pa so se v srce usedli tudi s skladbami kot so ”These Days”, ”Atittude”, ”Movies” ipd.

 

Za dozo nostalgije bo zagotovo poskrbljeno, a še pred tem nas bodo ogrevali ameriški gothic rockerji Dead Girls Academy. Se vidimo v Kinu Šiška!

Vstopnice so na voljo prek prodajne mreže MojeKarte.si in On-Parole. Dogodek pa še ni razprodan, karte pa je mogoče dobiti tudi na blagajni Kina Šiške:

18:30 blagajna / box office
19:00 vrata / doors
19: 30 Dead Girls Academy
20:20 Alien Ant Farm
21: 50
P.O.D.