Under The Oak predstavljajo video za Hymn for the Fallen

Under The Oak predstavljajo video za Hymn for the Fallen

Hymn for the Fallen” je novi videospot s prvega albuma “Ripped up the Roots” norveških thrasherjev Under The Oak.

Videospot obeležuje prvo obletnico izida. “Ta izdelek prihaja k vam od mogočnega Terje Johansen (Metaworks), našega dobrega prijatelja in zaupanja vrednega spremljevalca. Zelo smo veseli, kako se je vse skupaj izvedlo. Video/pesem govori o tem, kako vsi občasno pademo, ter vključuje nekaj precej impresivnega igralskega nastopanja članov skupine. No, zadnji del morda res ne, vendar je video deloma resen, deloma šaljiv … tako kot nam je všeč. Življenje je seveda resen posel, če pa ga ves čas jemljete preveč resno, postane dolgočasno… Radi se zabavamo in zabavamo s svojo glasbo. Ne jemljemo se preveč resno, vendar smo zelo resni glede svoje glasbe. Zahvaljujemo se tistim, ki ste uživali v pesmi »Ripped up the Roots«. Upamo, da vam bo ta video prav tako všeč.”

O skupini Under The Oak

Nastanek skupine Under The Oak se je zgodil v ne tako daljni preteklosti. Sprva so se zbrali samo prijatelji, da bi kot tribute band počastili junake speed ​​in thrash metala iz osemdesetih let. Vadili so pesmi od Exodus, Testament, Flotsam & Jetsam, Candlemass in tako naprej. Prvih nekaj koncertov so odigrali samo z priredbami, ​​a ko so glasbeno napredovali, so se začeli pojavljati tudi thrash-riffi. Nenadoma so imeli prve lastne skladbe, ki so jih začeli na koncertih predstavljati pod lastnim imenom.

Rezultat ustvarjanja lastnih skladb je album Ripped up the Roots, sestavljen iz 10 avtorskih pesmi in dveh priredb. Da ne bo pomote, Under The Oak se še vedno predstavljajo kot tribute skupina in da se bomo še naprej poklonili osemdesetim, vendar da bodo to storili tako z lastnim materialom kot tudi s priredbami.

Jostein – vokal
Marius – bobni
Hillbilly Bill – bas
Bolverk – kitara