Turneja skupin Motley Crue, Def Leppard in Poison prestavljena

Turneja skupin Motley Crue, Def Leppard in Poison prestavljena
Foto: Frederick M. Brown, Dimitrios Kambouris

Turneja “Stadium Tour”, kjer bodo nastopili Motley Crue, Def Leppard, Poison in Joan Jett & The Blackhearts, je sedaj tudi uradno prestavljena na leto 2022. Objavljen je tudi nov sklop datumov turneje.

Odmevni ponovni pohod na turnejo skupine Motley Crue je bil prvotno določen za poletje 2020, vendar je bil zaradi omejitev javnih zborovanj zaradi pandemije koronavirusa preložen do leta 2021. Prestavljena turneja naj bi se začela junija letos, vendar so glavni akterji turneje podali izjavo na Twitterju, da so datumi turneje zopet prestavljeni, vendar, da so prepričani, da bodo lahko nastopili na vseh predvidenih postankih.

Izjava se glasi: “Vsem našim zvestim oboževalcem: želimo vas obvestiti, da smo danes izvedeli, da se turneja premika v leto 2022. Le tako lahko zagotovimo, da bomo lahko igrali VSE datume za VSE, ki ste kupili vstopnice. Zahvaljujemo se vam, da vztrajate in komaj čakamo, da se vrnemo na oder in predstavimo ‘The Stadium Tour’ vsem našim oboževalcem. To bo turneja, ki se bo vpisala v zgodovinske knjige!”