Tudi Geezer Butler meni, da je z Black Sabbath konec

V nedavnem intervjuju za Eonmusic se je nekdanji basist Black Sabbath dotaknil tudi morebitne enkratne vrnitve svojega matičnega banda; med oboževalci že nekaj časa krožijo govorice, da naj bi klasična zasedba pripravljala svoj poslednji koncert, ki naj bi se zgodil v rodnem Birminghamu. Butler je tako postal drugi član, ki je poleg Ozzyja zanikal možnost vrnitve.

S Sabbath je konec. Ne pričakujte nobenega finalnega koncerta.

Geezerjev odziv sledi septembrski izjavi Ozzyja, ki je za Rolling Stone povedal, da v ga nasprotju s Tonyjem [Iommijem] nastopanje pod imenom Black Sabbath ne zanima več. “Konec je,” je dejal. “Edino, kar obžalujem, je, da na poslednjem koncertu v Birminghamu nismo nastopili z Billom Wardom. Bilo bi tako lepo. Ne vem, kakšne so bile okoliščine, ampak bilo bi lepo. Nekajkrat sem se pogovarjal s Tonyjem, vendar me Sabbathi ne zanimajo več. Morda se Tony zgolj dolgočasi.”

Geezer Butler je pred kratkim ponatisnil svoj samostojni studijski katalog (Plastic Planet (1995), Black Science (1997) in Ohmwork (2005)), projekt je bil realiziran pod okriljem založbe BMG. Black Sabbath so svoj zadnji koncert odigrali leta 2017, ki je bil ovekovečen tudi na koncertnem albumu The End: Live (2017).