Tu je Balladerov že drugi koronski singel z naslovom ‘Najina’

Balladero - 'Najina' (Foto Promo)

On pač ne počiva. Nasprotno, zelo je angažiran, iz singla v singel pa nastaja material za naslednjo zgoščenko. Jutri, danes bo pesem tudi uradno predstavil prek širše mreže slovenskih radijskih postaj. Močno računamo, da tudi prek vašega radia.

Pesem ‘Najina’ je energično, zgodnje predpoletno posvetilo pravemu prijateljstvu, partnerstvu, življenjskim avanturam in vedno navdihujočemu »soku« neminljive ljubezni in strasti. S polnim zvokom kitar, na katerih znova blesti nemški zvezdnik Uwe Bossert (član Reamonn) in udarne ritem sekcije, nas objame brez kančka solzavosti ali osladnosti ter popelje na nebrzdano »naelektreno« avanturo.

Videospot je posnet v futuristično slikovitem Centru Noordung v Vitanju, ki ga je tokrat zasnovala mlada režiserka Taja Košir Popovič. Kreativnost mlade generacije pa se v vizualni zgodbi dopolnjuje tudi z unikatno koreografijo mlade plesalke Kaje Ramšak. V čutnem plesu povzema bistvo Najine – da gre tako pri glasbi kot pri vsej umetnosti in življenju predvsem za to, da znamo čutiti in začutiti v dvoje. Le tako lahko ohranimo tudi ne le najin, ampak naš svet za prihodnje generacije, z lučjo in močjo skupne strasti do vsega, kar je lepo.

Že aprila pa Balladera čaka nastop v finalu Slovenske popevke, kjer bo predstavil skladbo ‘Marelice’. Takoj zatem sledi še gostovanje v oddaji Izštekani Jureta Longyke.