Tridnevno silvestrovanje z MI2, ABBA MIA in GINO&band

Vsi dogodki bodo potekali v Škofji Loki na Trgu pod gradom pod ogrevanim šotorom. Vsi koncerti se pričnejo ob 21.00 in so brezplačni! 

ABBA MIA, 28.12.2018
Prva slovenska glasbena skupina z Abba programom. Z odličnim nastopom, bleščečo kostumografijo ter profesionalnim ozvočenjem in razsvetljavo vas bo skupina vrnila v čas disko krogel, svetlečih oblačil in predvsem zlatega obdobja odlične disko glasbe.

V programu skupine ABBA Mia je preko 30 uspešnic, ki se še vedno vrtijo po svetovnih radijskih valovih (Waterloo, MammaMia, Knowing me Knowing you, Dancing Queen, Chiquitita, SOS, Voulez Vouz. in številne druge). ABBA Mia vsem generacijam pričara košček nostalgije in večer odličnega plesnega vzdušja s show programom v živo! (Fenomen švedske skupine ABBA se je začel pred 40 leti, ko je zasedba 2 fantov in 2 deklet postala ena najbolj prepoznavnih in priljubljenih skupin v zgodovini popularne glasbe. Na evropski in svetovni glasbeni sceni so se prvič pojavili z zmago na tekmovanju za pesem Evrovizije 1974 s skladbo Waterloo, ki sta ji leta 1975 sledili še uspešnici SOS in Mamma Mia. Tako se je začel izjemen uspeh skupine, ki je redno dosegala vrhove svetovnih radijskih lestvic in

MI2, 29.12.2018
Skupina MI2 iz Rogatca na Štajerskem, so se svojo neposredno iskrenostjo, humorjem, razgledanostjo, igrivostjo, razumevanjem slovenskega človeka, vtisnili v srca premnogim generacijam v naši državi. Sedmi studijski album Čista jeba je bil leta 2014 najbolje prodajani album v Sloveniji in je požel odlične kritike na vseh področjih.
Ime Mi2 se prvič pojavi leta 1995, na slovensko glasbeno sceno pa se je zasedba prebila leto pozneje s skladbo Črtica in potem s Teto Estero le še potrdila svojo prisotnost. V letih 1998 in 1999 se skupini pridružijo vsi člani današnje zasedbe in skupaj posnamejo Album leta, ki prinese vrsto uspešnic: Pojdi z menoj v toplice, Pa si šla, Oda gudeki, Ljubezen pod topoli, Najrajši sn pa s teboj pil, s katerimi bend postane stalni gost open air festivalov, študentskih žurov in rockovskega dela ljudskih veselic.

GINO & BAND, 31.12.2018 
Gino&band z širokim glasbenih repertuarjem znajo zadovoljiti vsakega posameznika. Na njihovi playlisti se znajdejo zimzelene in ponarodele slovenske pesmi, tuji (evergreen) hiti (pop, rock, disco, …), dalmatinske pesmi, balkan hiti, yu-rock in tudi domača narodno-zabavna glasba.