Tool aprila ne bodo izdali novega albuma

Skupina Tool (FOTO: Loudwire)
Skupina Tool (FOTO: Loudwire)

Pevec zasedbe Tool Maynard James Keenan je hitro utišal govorice o njihovem novem albumu, ki naj bi izšel aprila letos. Keenan je namreč zanikal, da naj bi plošček izšel aprila.

Keenan zanikal govorice

Svoj odgovor je Keenan podal kar preko Twitterja, ko ga je eden izmed oboževalcev vpraša, če bo album resnično izšel čez dva meseca. Keenan pa je napisal samo preprosti odgovor: ‘Ne.’

Sicer je bobnar Danny Carey pred časom enemu izmed oboževalcev na koncertu v Kaliforniji dejal, da bo album izšel aprila, a očitno se to ne bo zgodilo.

A roko na srce, Carey je rekel že marsikaj. V preteklosti je med drugim napovedal tudi, da bo album zasedbe Tool izšel leta 2018, kar se na koncu ni zgodilo. Sicer so se Tool marca lani resnično zaprli v studio in začeli s snemanjem naslednika ‘10,000 Days‘ iz leta 2016, a kot vse kaže, se fantom prav nikamor ne mudi.

Keenan je slab mesec nazaj preko Twitterja še sporočil, da je zaključil s snemanjem vokala. Kdaj bo album torej izšel pa je vprašanje časa, a kot vse kaže, zagotovo ne aprila letos.