Tokac (DAN D) v zvezniški zasedbi s Sašo Novakom, Giletom in Kizo

Zvezdniška rock zasedba v komadu 'Volim te još'. (FOTO: YouTube)
Zvezdniška rock zasedba v komadu 'Volim te još'. (FOTO: YouTube)

Lockdown in omejitve niso ustavili nekdanjega kitarista Psihomodo popa Saše Novaka, ki neutrudno snema svoj solo album. 25. maja – na dan mladosti – je na beograjski radijski postaji Radio 202 predstavil prvi single ‘Volim te još‘, pri katerem so se mu pridružile rockerske legende Srdjan Gojković – Gile iz Električnega orgazma, kitarist Ivan Zoranović – Kiza, ki je med drugimi igral tudi z Đorđem Balaševićem in Tomislav Jovanović – Tokac iz Dan D.

Za pesem ‘Volim te još’ posneli tudi video

Izkušeni glasbeniki in dobri prijatelji so ljubezenski pesmi, ki je bila sicer posneta že leta 2019, a jo je Saša iz očitnih razlogov hranil za boljše čase, dali značaj in energijo, s tem pa poudarili njeno sporočilo: niti ovire, kot je pandemija, ne morejo ugasniti prave ljubezni.

Z odločitvijo, da video spot za ‘Volim te još‘ posname šele jeseni, nas Saša želi spomniti na pomen glasbe. Spodbuja nas, naj ohranimo lepo staro navado – poslušanje kakovostnega rocka na radijskih valovih. Kljub zavedanju, da je nemogoče zaustaviti video evolucijo glasbe na družbenih medijih, Saša poskuša ponovno obuditi romantiko poslušanja glasbe ‘kot nekoč v starih dobrih časih’. Oglejte si enominutni promo video in se prepričajte sami.