Thomas March & Batista Cadillac sprašujejo: ‘Ali veš, da me ljubiš?’

Thomas March & Batista Cadillac (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Thomas March & Batista Cadillac (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

Moči v skupnem podvigu združujejo Batista Cadillac in Tomaž Marič, ki kot glasbenik in producent dela pod imenom Thomas March. Vsi delujejo pod okriljem založbe SonicTribe že kako leto, a osebno so se spoznali šele pred nekaj meseci. In le 10 minut po tem, ko so si prvič segli v roko, so začeli ustvarjati komad, ki ga predstavljamo. Snemanje je s kreativnimi premori potem trajalo nekaj mesecev in danes je tu končni rezultat iz Marchevega studia Hemingway – skladba z naslovom ‘Neviden (Ali veš da me ljubiš?)‘.

O skladbi ‘Neviden (Ali veš da me ljubiš?)’

Tomaž pravi, da življenje ni roman, ampak je zbirka kratkih zgodb. Urban in Matija (Batista Cadillac) se pridružujeta. Vsi pa so enotni, da je ‘Neviden (Ali veš da me ljubiš?)’ prva skupna kratka zgodba. Če naj za tem nastane zbirka, pa zaenkrat prepuščajo času in komadu, ki bo gotovo zaživel po svoje, ker pač ni tipčen. Ni roman, ampak je vesela kratka zgodba, ali še bolje, odraz trenutka.

Video je prav tako zbirka kratkih plesnih zgodb, nastal je pod taktirko tausendkünstlerja Tomaža Mariča in snemalca Tadeja Muleja, ki sta uspela v videu sproščeno združiti profesionalne baletnike, plesalce sodobnih plesov in nekaj prijateljev. Tudi Thomas March in Batista Cadillac so tu, a skušajo, tako kot vsi prej našteti, biti Nevidni. In ti vas sprašujejo: ‘Ali veš, da me ljubiš?’

Pravilen odgovor se skriva nekje v komadu…