The Offspring imajo pripravljen album za izdajo

Skupina The Offspring (FOTO: Open Spotify)
Skupina The Offspring (FOTO: Open Spotify)

Legendarni The Offspring so objavili avdio kolaž z Dexterjem Hollandom in Noodlesom, ki potrjuje, da so zaključili s snemanjem novega albuma. Čakamo le še uradno izdajo.

 

Čakajo na zeleno luč založbe

Najavo so si privoščili na svojevrsten in humoren način. Na družabnih omrežjih so z grafiko iz Batmana projecirali simbol netopirčka iz legendarnega filma, le da se v nebo namesto netopirja projicira logotip skupine The Offspring. Medtem se predvaja pogovor med Dexterjem in Noodlesom, v katerem razkrivata kar nekaj podrobnosti, ki so jih oboževalci čakali dolgo.

V pogovoru sta dejala: ‘Mislim, da bi jim morala povedati, da bomo izdali nov album. Res je res je. Vem, da se je že veliko govorilo … ampak tokrat je drugače, kajti zaključen je. Imamo pesmi. Imamo naslove. Imamo založbo. Imamo naslov albuma. Imamo naslovnico. Pripravljen je na izdajo.’

Par je v pogovoru namignil, da imajo določen tudi datum izdaje albuma, ki ga bo pred tem napovedal izdani singel. Vse podrobnosti pa bodo razkrili, ko bo njihova založba pripravljena.

Leta 2015 so The Offspring izdali pesem ‘Coming for You‘, kar je takrat sprožilo številna ugibanja in namigovanja o novem albumu. Holland je le mesec dni po izdaji singla namignil, da so fantje na polovici poti in, da bodo najverjetneje leta 2016 izdali nov album. Izkazalo se je, da ne bo nič iz tega, izid albuma pa je bil prestavljen na leta 2018. Žal, tudi to leto ni bilo obetavno. Morda pa jim letos vendarle uspe.