The New Power Generation celebrating Prince! /14.12./

The New Power Generation (foto: FB dogodek)

V Ljubljano v sklopu serije koncertov Musicology Barcaffe Sessions prihaja težko pričakovani glasbeni spektakel, ki ga v čast svojega frontmana, mentorja, brata in ene največjih legend svetovne glasbene scene Princea, pripravlja njegov legendarni bend, The New Power Generation!

Vstopnice so na prodaj na vseh prodajnih mestih @mojekarte.si
https://www.mojekarte.si/si/musicology-barcaffe-sessions-the-new-power-generation-celebrating-prince/vstopnice-1125018.html

EARLY BIRD (omejeno število): 17€ ❌ RAZPRODANO ❌
PREDPRODAJA (omejeno število): 20€
PREDPRODAJA: 23€
NA DAN KONCERTA: 25€

Člani benda The New Power Generation, ki so v obdobju med 1990 in 2013 spremljali neponovljivega Princea, so se prvič ponovno združili na uradnem tribute koncertu pred tremi leti v pevčevem rojstnem Minneapolisu. Morris Hayes, klavijaturist, glasbeni vodja benda in Princeova desna roka, je na koncertu združil prvotne člane benda, kot gostje pa so se jim pridružili številni svetovni zvezdniki, kar je pripeljalo do nepozabne glasbene proslave. Prav neverjetno pozitiven odziv publike in strokovne javnosti je pripeljal do ideje o koncertni turneji Princu v čast. Na turneji The New Power Generation je sicer nenadomestljivega Princa na mikrofonu nadomestil karizmatični pevec MacKenzie, ki je s svojimi fantastičnimi vokalnimi sposobnostmi in energičnim odrskim nastopom vzbudil navdušenje publike po vsem svetu. Princa ne poskuša oponašati, pač pa mu s svojim avtentičnim nastopom predvsem izkazuje spoštovanje, s čimer si je prislužil veliko spoštovanje publike.

The New Power Generation pravijo, da na vsakem nastopu igrajo kot da je njihov šefe še vedno z njimi na odru, njihovi koncerti pa so pravi glasbeni kalejdoskop največjih hitov iz vseh obdobij bogate kariere legendarnega Princa, ki je, ko je leta 1990 ustanovil The New Power Generation, tudi lastnoročno napisal sporočilo za javnost, v katerem je poudaril, da je njegov bend “najboljši bend vseh časov”, ki pa je kaj kmalu postal tudi “the funkiest band in the land”.