Testament z novo skladbo ‘Children Of The Next Level’

Ameriška ameriška thrash metal zasedba Testament je te dni izdala novo skladbo ‘Children Of The Next Level‘, ki bo prav tako na njihovem prihajajočem ploščku ‘Titans Of Creation‘.

Aprila bodo izdali album ‘Titans Of Creation’

Za ameriške thrasherje bo letošnje leto očitno precej pestro. 3. aprila bodo pod okriljem glasbene založbe Nuclear Blast Records izdali nov, že trinajsti studijski album ‘Titans Of Creation‘, ki so ga predhodno najavili s skladbo ‘Night Of The Witch‘.

Frontman Chuck Billy pa je ob tem povedal: ‘Vsem našim Testament legijam … upamo, da ste razgreli in potegnili vse iz singla ‘Night Of The Witch’, mi smo pripravljeni za novo izdajo ‘Children Of The Next Level’. Vem, da smo pripravljeni, da igramo v živo, zato se bo 6. marca zgodil naš prvenec za naše oboževalce, ki se bodo udeležili koncerta v O2 Academy v Londonu. Prosili jih bomo, naj na plan dajo kamere in nato naložijo posnetke, da bodo lahko vsi uživali in pametovali!’

Sicer so pa ameriški thrash veterani trenutno na turneji po Angliji, družbo na odru pa jim delata zasedbi Exodus in Death Angel.

Pred časom so bili Testament prisiljeni odpovedati načrtovani koncert v Milanu zaradi koronavirusa. Italijanska oblast je namreč zaradi ekstremno hitrega širjenja virusa prepovedala vse javne dogodke, saj želijo preprečiti širjenje koronavirusa.