Ten Years After z obogatenim ‘A Sting in the Tale’

Ten Years After so najbolj znani po platinastem albumu A Space in Time (1971) in Top 40 uspešnici “I’d Love To Change the World” ter kultnem nastopu na festivalu Woodstock v New Yorku, avgusta 1969. 
Da bi proslavila izid A Sting in the Tale – Deluxe Edition, vas skupina želi slišati, kako igrate na uvodni skladbi “Land of the Vandals”. Kitarist/vokalist Marcus Bonfanti vas popelje skozi skladbo, kot jo je posnel, nato pa je na vas, da jo dejansko zaigrate skupaj z Ricom Leejem, Chickom Churchillom in Colinom Hodgkinsonom. Skupina bo nato osebno izbrala najboljšo verzijo, zmagovalca pa povabila na Zoom pogovor. Dodatni srečneži bodo dobili tudi nekaj super izdelkov, zato vzemite svojo kitaro in se odpravite na Deko Entertainment. Če to ni dovolj, bo prvih 100 ljudi, ki bodo prevzeli Sting in the Tale – Bundle, dobilo še dostop do Town Hall Zoom srečanja, kjer se bodo lahko pogovorili z zasedbo. 
Skupina je resnično navdušena, da se lahko, v časih ko ne more nastopati, vseeno poveže s svojimi oboževalci, kot pravi Ric Lee: “Kljub trenutnemu zapiranju zaradi pandemije COVID-19 in manjka koncertov, letošnje leto ne bo dolgočasno. V načrtu imamo nove podobne dogodke, s katerimi se bomo povezali z našo neverjetno predano bazo oboževalcev. Veselimo se srečanja z srečnimi dobitniki v bližnji prihodnosti. Vse najboljše od Marcusa Bonfantija, Chicka Churchilla, Colina Hodgkinsona in mene.”

Seznam skladb

 1. Land Of The Vandals
 2. Iron Horse
 3. Miss Constable
 4. Up In Smoke
 5. Retired Hurt
 6. Suranne Suranne
 7. Stoned Alone
 8. Two Lost Souls
 9. Diamond Girl
 10. Last Night Of The Bottle
 11. Guitar Hero
 12. Silverspoon Lady
 13. Land Of The Vandals (live)
 14. Last Night Of The Bottle (live)
 15. Silverspoon Lady (live)
 16. I’d Love To Change The World (live)