SVEŽenj: Lumberjack, Monsun, Crazy Neighbours

Sveženj (Foto: FB dogodek)

Bitka neuveljavljenih je že spet tukaj! V soboto, 13. aprila v Kranju na Trainstationu se bodo spopadli Monsun, Crazy Neighbours in Lumberjack!

FLASH INFO:
21:00 – MONSUN
21:45 – Crazy Neighbours
22:30 – Lumberjack

Lumberjack je skupina petih mladih fantov, ki poosebljajo rokenrol. Njihovi spevni refreni in mladostna zagnanost so jih pripeljali na številne slovenske odre (Gora rocka, Kolpa music festival, Trnfest, Rocktronica, Groš na ulici..) med drugim tudi na oder letošnje Eme. Zaenkrat je bilo za zasedbo najbolj plodno leto 2018, ko so se pridružili glasbenikom pod okrilje založbe Nika, predstavili svoj prvi EP in nato še prvi album Brez nadzora brez morale. Na radijskih postajah ste v zadnjih mesecih zagotovo lahko slišali zadnji singl z albuma, ki nosi naslov Kralj.

Energijo in vzdušje bosta na začetku ustvarila tekmovalca Monsun in Crazy Neighbours, ki se bosta potegovala za freš nagrade:
– Tour de Slovenija (5 sponzoriranih koncertov po sloveniji in žepnina)
– 50x potiskanih majic z logom/sliko izvajalca
– Grafična prenova izvajalca s strani profesionalcev

Glavna ideja SVEŽnja NI tekmovanje; izvajalcem ponujamo možnost, da svojo energijo in strast do glasbe predstavijo širši publiki, in da se jim nekega dne ves vloženi trud poplača.